Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Lees meer →

Categorie├źn
Categorie├źn 

Functionaliteiten nieuwe site

Zoals u al gemerkt heeft hebben we een nieuwe site. In dit nieuws-item willen we graag enkele functionaliteiten uitleggen en tonen hoe de site is opgebouwd.

Algemeen

Als eerste is het belangrijk om op te merken dat jullie nu in publieke omgeving van de site zitten. Achter de knop “klantenlogin” vinden jullie het gedeelte dat enkel bedoeld is voor onze klanten. Meer informatie over dit deel vinden jullie daar van zodra jullie inloggen. De inloggegevens zullen jullie verkrijgen via ons.

Momenteel bevinden we ons in de publieke omgeving. Hierin kunnen 6 pagina’s raadplegen, namelijk: Home, Daktari, Media, Niews, FAQ en contact.

Home

Hierop vinden jullie informatie over Daktari voor mensen die Daktari nog niet goed kennen. De 3 cirkels “compleet”, stabiel” en “uniek” kunnen telkens aangeklikt worden voor andere informatie. Daaronder vinden we 3 linken naar andere pagina’s en daaronder tot slot enkele nieuws-items.

Daktari

Op de Daktari-pagina kan u extra informatie vinden over ons programma. Extra informatie over bijvoorbeeld enkele unieke features, de cloud-oplossing en onze migraties van andere softwarepakketten. 

Media

Zoals de pagina zelf al zegt kan je hier alle media-items vinden in verband met Daktari. Dit zijn onze filmpjes over het programma. Je kan de filmpjes filteren aan de hand van de categorieën rechts van de filmpjes en ze dan rechtstreeks op de site zelf afspelen.

Nieuws

Hierop zullen regelmatig nieuws-updates komen over informatie die belangrijk is voor onze klanten. Dit kunnen interne communiqués zijn of gewoon nieuws dat interessant is voor jullie. Je kan ook hier weer nieuws-items filteren met de categorieën aan de rechterkant.

FAQ

Hier zal je vragen vinden die regelmatig aan ons gesteld worden. Eens je de vraag die je hebt, gevonden hebt kan je erop klikken en dan zal het antwoord eronder verschijnen. Net als bij media en nieuws kan je hier filteren op welke FAQ’s je wilt zien aan de hand van de filters rechts.

Contact

Tot slot hebben we de contactpagina. Hierop is al onze contactinformatie terug te vinden alsook het contactformulier en de TeamViewer-download. Via deze download zal er een TeamViewer QuickSupport-sessie worden gestart. Deze zal een ID en een wachtwoord aan u tonen die u ons dan kan doorgeven via de telefoon. Van zodra wij deze gegevens hebben kunnen we éénmalig verbinden met uw computer om u verder te helpen.

Zo heeft u alle uitleg gehad over dit gedeelte van de site. Deze site gaat actueel onderhouden worden en er zal dus heel regelmatig nieuwe informatie verschijnen. Bezoek ons dus regelmatig voor de laatste updates en veel plezier op onze nieuwe site!

Het voltallige Daktari-team


Terug naar overzicht
 

Waarschuwing

U zal nu doorverwezen worden naar een externe site.
Bent u zeker dat u wilt verder gaan?

Ja Nee